Om oss

Att leverera kaffemaskiner, tillbehör och reservdelar för en fungerande kaffestund hemma eller på jobbet i rätt tid till rätt pris, det är vad vi på kaffe-rep.se försöker göra för våra kunder…..

Välkommen till Kaffe-rep

Vi gillar kaffe och vi älskar att fika. Vi gillar också att handla på nätet så vi vet vad som krävs för att få nöjda kunder. Vi tycker om när folk handlar hos oss och försöker hela tiden bli bättre på det vi gör. Att ta emot en reklamation hos vår duktiga kundtjänst eller att välja ut en ny produkt som någon kund önskat att vi ska ha i butiken. Att vi har makalöst bra produkter det vet vi. Vi vill också ge dig något mer, en lite bättre upplevelse om hur enkelt och bekvämt det ska vara att handla online. Det är bara människor som jobbar på Kaffe-rep, vi har inga lager robotar (ibland önskar jag det) inga fejkade kundtjänstmedarbetare i datorn, utan allt arbete sköts av riktiga människor. Vi sätter alltid Dig i fokus och vi gör allt för att hjälpa till. Vår målsättning är att erbjuda bra produkter till både hem och restaurangproffs till vettiga priser. Vi levererar alla produkter från vårt och våra leverantörers lager till kunder i hela landet för leverans 1-3 dagar efter beställning.

Kaffe-rep.se drivs av Lars Hagström (690719-xxxx)

Hör av dig

Varumärken av hög kvalitét

Vi har valt att satsa på märken av hög kvalitet med bra pris och prestanda.

”-Det är bättre att förklara priset en gång, hellre än att be om ursäkt för dålig kvalitet många gånger”

Till Bloggen

Våra favoritprodukter

Här listar vi personalens favoriter. Anneli, Lasse, Jalle och Marie har alla olika smak och tycke. Därför blir det lite gott & blandat här.

Till Butiken
NYHET!
69.00 kr1029.00 kr