INFO@KAFFE-REP.SE

FRAKT FRÅN 59 KR

SÄKER BETALNING MED  

Om oss

Kaffe är vår passion

Tecknad kaffekopp med kaffebönor
Vi är enkla att ha att göra med

Välkomna till Kaffe-rep.se

Vi gillar kaffe och vi älskar att fika. Vi gillar också att handla på nätet så vi vet vad som krävs för att få nöjda kunder. 

Vi tycker om när folk handlar hos oss och försöker hela tiden bli bättre på det vi gör. Att ta emot en reklamation hos vår duktiga kundtjänst eller att välja ut en ny produkt som någon kund önskat att vi ska ha i butiken. Att vi har makalöst bra produkter det vet vi. 

Vi vill också ge dig något mer, en lite bättre upplevelse om hur enkelt och bekvämt det ska vara att handla online. 

Det är bara 2 personer som jobbar på Kaffe-rep, vi har inga tjusiga lagerrobotar (ibland önskar jag det) inte heller några fejkade kundtjänstmedarbetare i datorn, utan allt arbete sköts av riktiga människor. 

Vi levererar alla produkter från vårt eller våra leverantörers lager för leverans 1-3 dagar efter du gjort din beställning.

Vi har precis startat

Kaffe-rep.se är en liten webbutik som säljer kaffebryggare, espressomaskiner, urnbryggare och vattenkokare. Vårt huvudfokus ligger däremot mest på reservdelar till kaffemaskiner, främst till Coffee Queen och Bonamats maskiner.

Vår ambition är att erbjuda reservdelar, maskiner och tillbehör av hög kvalitet till riktigt bra priser.

Det ligger mycket tanke bakom vårt utbud. Vår affärside bygger inte på att ha flest eller dyrast maskiner. Utan att med omsorg välja de maskiner vi själva känner tilltro till och som vi vet håller hög kvalitet, och som är lättservade om nu olyckan skulle vara framme.

Vi handlar med etablerade företag som Coffee Queen (welbilt) och Bravilor Bonamat, samt även från nya spännande leverantörer som Melitta, Wilfa, smeg, Champion, Nedis m.fl.

Lars Hagström

Ägare / kundtjänst / lager
"Vinsten i kaffe-rep kommer från våra fantastiska kunder, kunder som skryter om våra produkter och vår enastående service"
Fri Frakt

På beställningar över 5000 kr

Enkla returer inom 30 dagar

30 dagars full returrätt

2 års garanti på alla varor

För en tryggare beställning

100% Säkert med Klarna

Faktura/konto/Kort /Swish