Varukorgen

INFO@KAFFE-REP.SE

FRAKT FRÅN 59 KR

SÄKER BETALNING MED  

Vi har reservdelarna till din kaffemaskin – Var så säker

Vi har reservdelarna till espressomaskiner och kaffebryggare

Vi på Kaffe-rep.se är specialister på reservdelar till espressomaskiner och kaffebryggare och är särskilt bra på leverans av reservdelar och komponenter för barer och caféer, restauranger och konditorier, snabbt rätt och säkert helt enkelt.

Vi har även försäljning av nya espressomaskiner och kaffebryggare, både för Barista-proffset och för dig där hemma som njuter av en god kopp kaffe.

Vi har reservdelarna till din kaffemaskin – Var så säk
Reservdelar till kaffemaskiner utspridda på ett bord

Vi erbjuder det största urvalet, schyssta priser och de mest pålitliga märkena för reservdelar och tillbehör till kaffemaskiner. Våra mycket kunniga leverantörer finns för att hjälpa till med alla frågor du kan ha om reservdelar eller tillbehör. Om vi inte kan svara på din fråga direkt har vi en hel stab med kunnigt folk i ryggen! Om du inte hittar den reservdel du letar efter, maila eller ring oss, så har du troligen den i lådan inom ett par dagar.

Tack vare lång erfarenhet och god teknisk kunskap är vi mycket specialiserade på reservdelar och leveransen av sådana, vi jobbar nära våra leverantörer Coffe Queen och Bravilor Bonamat och har vi inte en reservdel på hyllan själva skeppar vi direkt från leverantörens lager, allt för att du skall få njuta av en god kopp kaffe så snart som möjligt igen.

Med mer än 2000 reservdelar och tillbehör med leverans inom 24 timmar hittar du säkert rätt reservdel till din espresso- och  kaffebryggare, från roterande pumpar till magnetventiler, delar till kaffekvarnar, filterhållare och ångvattenledningar. Glöm heller inte vårt stora sortiment av tillbehör, avkalkningsmedel rengöringsmedel, borstar och kannor, slingers mm. I vår webbutik kan du enkelt och bekvämt lägga din beställning på den där reservdelen, tillbehöret eller kaffemaskinen du funderat på. När du lagt din beställning kan du slappna av och ta en kôpp så sköter vi resten, inom ett par dagar har du din beställning och kan montera, installera eller reparera din bryggare, och åter igen njuta en god kopp kaffe!

Välkommen med din beställning stor som liten, företag eller privatperson. Vi ser till att du får reservdelar, kaffebryggare, tillbehör eller din nya espressobryggare du behöver, när du behöver dem!

Tills vi hörs igen,

KaffeLasse